Winst MVV'27 & Honselersdijk, gelijkspel HVC'10 & Monster

In de nacompetitie heeft HVC'10 met 0-0 gelijk gespeeld tegen Spijkenisse. In het begin van de eerste helft kreeg HVC'10 voldoende kansen, maar kon deze niet verzilveren. Na de rust ontving Otmar van Deventer de rode kaart en met 10 spelers hield de ploeg van vertrekkend trainer Henk Boon het vol na een benauwende slotfase.

MVV'27 won met 4-2 van Berkel, nadat de Maaslandse formatie met 0-2 achterstond. Roel Nooteboom bracht de spanning terug via een strafschop: 1-2. Roberto van der Pol maakte vlak voor de rust de gelijkmaker, waarna Mark Akkerman in de tweede helft de derde en vierde treffer voor zijn rekening nam.

De wedstrijd CVV Reeuwijk-Monster eindigde in een 3-3 gelijkspel. Spits Richard van Trier maakte twee doelpunten, de andere treffer werd gemaakt door Gerald Langenberg via een afstandsschot.

Honselersdijk deed goede zaken in Schiedam. De ploeg van trainer Piet Boon won met 3-0 knap van PPSC. Trefzeker waren Leon de Brabander (2) en Rico de Kok.

Volgende week zaterdag volgen de returns.