Nacompetitie zondag : verlies VELO

De voetballers van VELO zijn de nacompetitie met als doel promotie naar de Hoofdklasse slecht begonnen. Thuis werd met 1-2 verloren van VVY.

De ploeg uit IJsselstein nam na een klein half uur spelen binnen een minuut een 0-2 voorsprong welke ondanks een offensiefje van VELO eenvoudig tot de rust werd geconsolideerd.

Na een directe rode kaart voor Ivo van Holstein (58") kwam VELO met 10 man terug in de wedstrijd door een benutte penalty van Melvin van der Zeijden. Tot een gelijkmaker kwam het ondanks diverse goede mogelijkheden echter niet meer.

Zondag a.s. volgt de return. Uitgescoorde doelpunten tellen in deze nacompititie niet dubbel. Mocht VELO zondag winnen met 1 doelpunt verschil dan volgen er direct penalties om de winnaar te bepalen.

In hetzelfde schema won het Delftse DHC in Amsterdam met 2-4 van Blauw Wit Amsterdam. De winnaar van dit tweeluik speelt tegen de winnaar VELO-VVY.