Handbaldames van Quintus verliezen finale om NHV-beker

De handbaldames van Quintus zijn er in Almere wederom niet in geslaagd de NHV-beker te winnen. MizuWaAi/Dalfsen was dit jaar met 31-19 te sterk. Na een ruststand van 13-13 wist Dalfsen de voorsprong in de tweede helft geleidelijk uit te bouwen naar de 31-19 eindstand.

Al in de eerste helft hadden de dames van coach Jos Klepke het moeilijk. Na 20 minuten spelen was de marge 3 in het nadeel van Quintus. Via een een korte eindspurt wist de ploeg toch nog een gelijke ruststand te bewerkstelligen.

De tweede helft begon Quintus slap en liep Dalsen in korte tijd uit naar een marge van acht : 23-15. Deze klap kwam de ploeg uit Kwinsheul niet meer te boven waarna Dalfsen de wedstrijd eenvoudig uitspeelde.

Er is een reportage gemaakt van de wedstrijd, welke vanaf maandag a.s. te zien is op WOS TV.