Archief

Zondagvoetbal: Schipluiden en Quintus kampioen, Westlandia veilig

Hoofdklasse A

Westlandia speelt ook volgend jaar in de Hoofdklasse A. Dankzij een 1-2 winst bij RKAVV handhaafde de ploeg zich in die klasse, waarin dit jaar ADO '20 kampioen werd.DIt komt mede door het verrassende verlies vanDHC bij Koninklijke HFC. RKAVV zakte door het verlies naar de vijfde plaats.

RKAVV - Westlandia 1-2 (1-1)

Dean van Ooijen, Marko van der Knaap

1e klasse B

Dankzij een 0-2 zege bij Nieuwerkerk is Quick kampioen in 1B. De Hagenaren hadden concurrentie van FC Boshuizen, dat tot vandaag eerste stond, maar zij verloren thuis met 1-2 van UVS. VELO slaagde er niet in om te winnen van Neptunus. Gelukkig voor de Wateringers had dit geen effect op hun positie in de ranglijst, waardoor de derde positie behouden bleef. Daardoor speelt VELO nacompetitie tegen VV IJsselstein.

Neptunus - VELO 2-1 (1-0)

Daan van Rossum

3e klasse C

Een ongekend spannende voetbalmiddag voor Den Hoorn en Schipluiden in 3C heeft uiteindelijk positief uitgepakt voor Schipluiden. Dankzij een 4-3 winst op Erasmus werden de Schipluidenaren soeverein kampioen. In Den Hoorn kwam met name de vierde goal als een klap aan. De ploeg stond gelijk tegen TAC '90 en zag na de vierde Schipluidense treffer alle hoop vervliegen. Den Hoorn speelt in de eerste ronde van de nacompetitie tegen OVV.

Verburch handhaafde zich in deze klasse door een gelijkspel tegen ODB. Beide ploegen hadden aan één punt genoeg om veilig te zijn.

Schipluiden - Erasmus 4-3 (2-1)

Koen Göbel (2x), Markus Post (2x)

TAC'90 - Den Hoorn 2-2 (2-1)

Donny van den Bos (2x)



ODB - Verburch 2-2 (0-0)


Joost Zwinkels, Paul van Leeuwen



4e klasse D

In een rechtstreekse confrontatie met RVA Anadolu is Quintus als sterkste uit de bus gekomen, waardoor de Heulenaren kampioen zijn in 4D. Na een slopende wedstrijd, waarin twee verlengingen nodig waren om een winnaar aan te wijzen, waren Michel van Kester en Erik Verbeek dankzij hun doelpunten de gevierde mannen.

Quintus - RVA Anadolu 2-1 (1-1)

Michel van Kester, Erik Verbeek

Categorieen:
Algemeen