Archief

Wateringse danseressen in Junior Dance

De Wateringse ballerina's Juliet (11), Suzy (12) en Jaimy (12) zijn in de race om het talent van Junior Dance 2012 te worden. De meiden hebben het inmiddels geschopt tot het Move Camp van de talentenjacht op Z@pp, gepresenteerd door Ewout Genemans en Kim-Lian van der Meij.

Om tot het Move Camp te komen, heeft het drietal verschillende auditierondes moeten doorstaan. Daaraan deden in totaal ruim 1.000 solisten, duo's en groepjes dansers mee. Samen met zeven anderen acts mogen zij nu hun kunsten vertonen op het Move Camp.

Juliet, Suzy & Jaimy zitten in het rode team onder leiding van danseres Natalie La Rose, die onder meer met Beyoncé op het podium stond. Op het Move Camp leren zij van haar en de andere coaches de fijne kneepjes van het vak, met de hoop om door te stromen naar de liveshows.

Het doel van de wedstrijd, is een optreden tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2012. Uiteindelijk mag een act daar optreden. De volgende aflevering van Junior Dance is zaterdag om 19.25 te zien op Z@pp op Nederland 3.

Categorieen:
Wateringen Algemeen