Archief

Ex-internationals naar Westlandia

Het eerste elftal van voetbalvereniging Westlandia zal in september een oefenwedstrijd spelen tegen een team van ex-internationals van het Nederlands elftal. De vereniging organiseert die wedstrijd in het kader van het 90-jarig bestaan.

Aan het duel zullen onder andere Edwin van der Sar, Giovanni van Bronckhorst, Ronald de Boer en Pierre van Hooijdonk meedoen. Daarnaast kunnen leden een voetbalclinic krijgen van partner ADO Den Haag. "De jubileumcommissie wil graag alle leden van Westlandia, van de jongste jeugd tot de senioren, het 90 jarige jubileum mee laten vieren," laat de club via de website weten.

Westlandia werd op 14 november 1922 opgericht als een Rooms-katholieke voetbalvereniging. In 1946 promoveerde de Naaldwijkse club naar de vierde klasse. Tegenwoordig spelen de Naaldwijkers op het niveau van de hoofdklasse. Het zaterdagelftal speelt in de derde klasse. Verder beschikt de club ook over een aantal dameselftallen. Het eerste team speelt dit seizoen om promotie naar de hoofdklasse.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen