Archief

Mogelijk schot in zaak Schepen

De jongste tv-uitzending van 'Opsporing Verzocht' lijkt een doorbraak te kunnen betekenen in het onderzoek naar de overval op een 72-jarige weduwe in een woning aan het Schepen in Naaldwijk. Binnen drie kwartier nadat het onderwerp in beeld was geweest, telde de politie al zes "waardevolle tips". Daarbij werden ook namen van de mogelijke daders genoemd.

In de uitzending werden compositietekeningen van de twee verdachten getoond. Verder werd onder meer informatie gegeven over hun opvallende kleding (geelzwarte jassen van het niet meer bestaande bedrijf Selektmail) en de scooter waarop zij vrijwel zeker waren gevlucht.

Die scooter was na de overval gezien op de Baljuw, later bij de begraafplaats aan de Geestweg en vervolgens gevonden bij het Prinsenbos. De blauwe scooter (Honda), met opvallende 'bandages' van vuilniszakken, was al begin 2010 in Loosduinen gestolen. De kentekenplaten die er bij de overval opzaten, waren enkele dagen ervoor in dezelfde Loosduinse wijk (omgeving Marius Godwaldtstraat) gestolen.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen