Archief

'Als Jair Soares nog leeft...'

Hoewel de kans zeer gering wordt geacht, houdt de politie ook serieus rekening met de mogelijkheid dat Jair Soares nog in leven is. Daarom is in Amerika met behulp van allerlei tecnieken een zogeheten verouderingsfoto gemaakt van het op 4 augustus 1995 in Monster verdwenen jongetje.

Als Jair Soares inderdaad nog leeft, is hij nu bijna 24 jaar oud. Verder moet er in dat geval rekening mee worden gehouden, dat hij nu een andere naam draagt. Het kan ook zijn dat hij in het buitenland verblijft en daarom wordt de verouderingsfoto internationaal verspreid.

Dinsdagavond werd in het tv-programma ' Opsporing Verzocht' ruime aandacht besteed aan de verdwijning van Jair Soares. De uitzending wordt vanochtend om 11.15 uur herhaald op Nederland 2. Alle details zijn ook te vinden op de website www.opsporingverzocht.nl.

Volgens dagblad De Telegraaf wordt vandaag in het duingebied en op het strand van Monster een grote zoekactie gehouden. Daarbij zouden onder meer het Korps Mariniers en de Luchtmobiele Brigade worden ingezet. Gezocht wordt naar bewijsmateriaal. Justitie wilde dat dinsdagavond niet verder specificeren, maar het ligt voor de hand dat uitgekeken wordt naar stoffelijke resten van Jair.

Categorieen:
Monster Algemeen