Overige sporten: Smash kampioen 3e divisie

Tafeltennis

3e divisie F

Smash heeft de najaarstitel veroverd en promoveert voor de voorjaarscompetitie naar de 2e divisie. De Monsterse ploeg had tegen het viede team van Pecos, dat tweede stond en nog kansrijk was op de titel, aan twee wedstrijdpunten genoeg om de kampioensvlag te hijsen. In Oegstgeest verloor Smash met 2-8, echter dit was dus wel voldoende voor het kampioenschap.

2e divisie C

Slamanders verloor zoals verwacht de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie van het tweede team van Wijzenbeek/Westa. In Wessem verloor de ploeg uit Wateringen met 8-2 waardoor Westa kampioen werd in deze divisie.

Rugby

In de ereklasse heeft The Hookers de uitwedstrijd nipt met 12-11 verloren van de Utrechtse Rugby Club. Na een gelijkwaardige begin van de wedstrijd was de ruststand 5-3 in het voordeel van de Utrechtse formatie. Na de rust kwamen The Hookers sterk terug en stond het halverwege de tweede helft 11-5 in het voordeel van The Hookers. De wedstrijd werd ontsierd door een vechtpartij en er vielen voor the Hookers 2 rode kaarten te noteren voor Bas Krommenhoek en de Nieuw-Zeelander Rein Valavala. Ondanks het verlies hebben The Hookers toch nog 1 punt overgehouden aan deze wedstrijd vanwege het nipte verlies.

Badminton

Van Zundert/VELO heeft haar tweede plaats op de ranglijst weten te consolideren. Hekkensluiter TSF'57 werd met de maximale score verslagen: 8-0. Koploper Duinwijck heeft na 12 wedstrijden 74 wedstrijdpunten en heeft één punt voorsprong op VELO.

Hockey

De heren van HV Westland hebben in en tegen Zoetermeer met 3-0 verloren. Bij rust was het nog slechts 1-0. Twee treffers kwamen voort uit een strafcorner. Maarten van Geest speelde zijn laatste wedstrijd, hij gaat in het buitenland wonen. Overigens is het nu winterstop tot en met medio maart.