Korfbal: Maassluis wint derby van Valto

1e klasse F

ODO heeft een flinke nederlaag geleden. In Oost-Souburg (Zeeland) bleek Fortis met 19-10 duidelijk te sterk. De Maaslandse ploeg heeft twee punten uit drie wedstrijden. Koploper Top is nog ongelagen en heeft zes punten uit evenveel duels.

2e klasse H

Dijkvogels leed de tweede nederlaag in drie wedstrijden. De Vinken was in Maasdijk net te sterk: 11-12. Dijkvogels heeft twee punten uit drie duels. Koploper is Weidevogels met vijf punten uit eveneel wedstrijden.

2e klasse I

CKC Maassluis bracht streekgenoot Valto de eerste nederlaag van het seizoen toe. Het ongeslagen Valto nam na de eerste helft een 10-8 voorprong. CKC Maassluis boog de achterstand om in een voorspong en won met 14-13. Maassluis is de enige streekploeg die na drie speelronden nog ongeslagen is. Door deze zege is CKC Maassluis gestegen naar een tweede plaats met vijf punten achter het ongeslagen Swft dat zes punten heeft. Valto staat derde met vier punten.

Streekgenoot ONDO maakte korte metten met Ventura Sport. In 's-Gravenzande won de thuisclub met 16-5. Bij rust leidde ONDO met 8-2. Na een nederlaag en een gelijkspel was dit de eerste zege in het zaalseizoen voor ONDO.