Archief

Re-Sell blijft in centrum 's-Gravenzande

De 's-Gravenzandse kringloopwinkel Re-Sell, nu gevestigd in winkelcentrum Koningswerf, gaat in de eerste helft van volgend jaar verhuizen naar de Langestraat 115. De nieuwe locatie betreft het pand van de voormalige slagerij Maan, op de hoek met het Marktplein.

Vorig jaar was Re-Sell heel ingenomen met het aanbod van de gemeente om tijdelijk in de Koningswerf te gaan zitten, in plaats van op een locatie achteraf. Met de voorgenomen nieuwbouw op de plaats van Koningswerf was het echter noodzakelijk om te zien naar een vervangende locatie.

Het is de bedoeling dat alle winkeliers van de Koningswerf tijdelijk in het leegstaande pand van Multimate aan de Sand-Ambachtstraat zullen worden gehuisvest. Dat is minder centraal dan waar Re-Sell nu zit en bovendien zou het opnieuw tijdelijk zijn.

Behalve centraal aan het Marktplein, gaat Re-Sell er ook qua ruimte flink op vooruit. Het nieuwe onderkomen is met 330 vierkante meter tweemaal zo groot als het huidige. Bovendien is er een opslagruimte van 70 vierkante meter. Daardoor kunnen er straks grotere meubels in het aanbod worden opgenomen. De vrijwilligers van Re-Sell gaan de verbouwing geheel in eigen beheer uitvoeren.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen