Archief

Aouladsaid vertrekt bij Naaldwijk

Voetbalvereniging Naaldwijk en trainer Halim Aouladsaid (foto) gaan volgend seizoen niet verder met elkaar. De oefenmeester van het zondagelftal en van de A-selectie ziet geen uitdaging meer in de beide functies. "De kans is groot dat de zondagtak volgend jaar niet eens meer bestaat," zei Aouladsaid donderdagmiddag. "Het doet me pijn dat te moeten constateren."

Zijn zondagelftal bevindt zich in de competitie in zwaar weer. Van de tien wedstrijden werden er al negen verloren en daarmee staat de formatie op een laatste plaats in de vierde klasse. Aouladsaid: "De middelen zijn zo beperkt bij de zondag en dat is al jaren zo. Het elftal waarmee ik nu werk, gaf begin van het seizoen aan dat ze fanatieker wilden trainen en beter wilden presteren. Ik wil ze daar graag in tegemoet komen, maar het wordt moeilijk als je niet over een volledige selectie kan beschikken. Ik moet soms zelfs een iemand van 52 jaar mee laten spelen."

Ook zijn functie als trainer van de A-selectie legt hij volgend seizoen neer. 'We hebben niet eens een B-selectie en die gasten van de A komen niet allemaal opdagen op trainingen. Van de 14 spelers kwamen er afgelopen week slechts 7 opdagen. Ik hoop dat ik bij een andere club aan de slag kan. Ik wil me dan volledig op de jeugd kunnen richten en aan de slag gaan met volledige en brede selecties," aldus Aouladsaid.

Voorzitter Wim Boekestein vindt het jammer dat Aouladsaid vertrekt, maar respecteert zijn keuze. Boekesteijn liet verder weten dat de club voor volgend seizoen gaat kijken of zij nog een volledige selectie voor een zondagploeg op de been kunnen krijgen. "Als dat niet lukt, dan houdt het volgend seizoen gewoon op," reageert de preses. "In ons beleidsplan gaat zeer weinig aandacht uit naar de zondag. Het zaterdagelftal moet wel prestatief zijn. Ik kan echter nu nog niet zeggen of de zondag volgend jaar ophoudt te bestaan."

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen