Archief

Rijbewijs ingenomen na botsing met kind

De politie heeft het rijbewijs ingevorderd van een 19-jarige 's-Gravenzander die vrijdagmiddag op de Langestraat in botsing kwam met 12-jarige jongen uit 's-Gravenzande. De jongen heeft daarbij een zware hersenschudding opgelopen.

De 19-jarige automobilist reed erg hard over de Langestraat in de richting van de Havenstraat. Van diverse getuigen en omstanders heeft de politie gehoord, dat de man met zijn auto meerdere zogeheten burnouts heeft gemaakt.

De 12-jarige jongen wilde de Langestraat oversteken met zijn fiets en werd daarbij aangereden door verdachte. De jongen liep onder meer een flink gat in zijn hoofd op en werd naar een ziekenhuis vervoerd. Later bleek dat hij een zware hersenschudding had. Met een wekadvies mocht hij naar huis.

De verkeersongevallendienst van de politie kwam tot de conclusie dat verdachte 56 km per uur heeft gereden, waar hij 15 km mag. De auto is meegenomen voor verder onderzoek. De verkeersongevallendienst wil op een later tijdstip nog remproeven gaan doen op de Langestraat.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen