Archief

Vernieler aangehouden in Den Hoorn

Politieagenten van bureau Westland hebben rond 4.40 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag in Den Hoorn een man aangehouden wegens vernielingen aan woningen en auto's, onder meer in de Oranjelaan, het Warmoesland en de Bogerd.

De man, een 19-jarige inwoner van de gemeente Zeeland, gooide onder meer bloempotten door ramen. Hij maakte bij zijn aanhouding een verwarde indruk.

De mensen die benadeeld zijn door deze vernielingen worden opgeroepen zo spoedig mogelijk aangifte te doen, zodat deze aangiften in het onderzoek kunnen worden betrokken.

Verder is de politie op zoek naar getuigen van diverse inbraken die in de afgelopen dagen in de regio zijn gepleegd. Het gaat onder meer om een inbraak die vrijdag tussen 's morgens 6.00 uur en 's middags 18.00 uur is gepleegd in de Paul Captijnlaan in Poeldijk.

Ook wordt gezocht naar informatie over de dader(s) van een inbraak die in de nacht van vrijdag op zaterdag in het Woudveen in Wateringen is gepleegd en omtrent een poging tot inbraak aan de Toorop in Monster, tussen vrijdagavond 23.15 uur en zaterdagochtend 9.00 uur.

Voor alle informatie is 0900-8844 het aangewezen telefoonnummer.