Archief

Overige sporten: titel kan Smash niet meer ontgaan

Tafeltennis

2e divisie C

Salamanders heeft in het laatste thuisduel van de najaarscompetitie de grootste overwinning van de competitie behaald. TTC Middelburg werd met 9-1 verslagen. Volgende week speelt Salamanders tegen het tweede team van Wijzenbeek/Westa dat kampioen kan worden.

3e divisie F

Smash kan de titel eigenlijk niet meer ontgaan. Met nog één speelronde te gaan heeft de Monsterse ploeg negen wedstrijdpunten meer dan mede-titelkandidaat het vierde team van Pecos. Volgende week zaterdag staan beide ploegen tegenover elkaar. Smash heeft aan twee winstpartijen genoeg om weer te promoveren naar de tweede divisie. Het eerste duel tussen beide ploegen eindigde in 5-5.

In de voorlaatste speelronde hielden de Monsterse spelers de zenuwen onder controle en wonnen met 7-3 van HBC. Pecos verloor kostbare punten bij Wanzl door met 6-4 te verliezen.

Badminton

Het dubbel weekend van Van Zundert/VELO is naar tevredenheid verlopen. De Wateringse ploeg wist Van Zijderveld en BC Victoria met dezelfde cijfers te verslaan: 6-2.

VELO staat tweede achter landskampioen Duijnwijck dat twee wedstrijdpunten meer heeft (67 om 65) it elf wedstrijden.

Volleybal

Heren

In de derde divisie verloor VELO van Thor. De Wateringers konden door de 0-4 nederlaag (24-26, 20-25, 24-26, 16-25) geen aansluiting krijgen met de tegenstander. VELO blijft hekkensluiter.