Archief

Tijdelijke afsluiting Zouteveensebrug

De Zouteveensebrug (Valbrug) tussen de Dorpsstraat en de Keenenburgweg in Schipluiden wordt in de avond en nacht van dinsdag 22 november op woensdag 23 november tussen 19.00 uur en 6.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Het brugdek wordt gedemonteerd en vervangen door een tijdelijk vast brugdek. Het gerenoveerde brugdek wordt in de avond en nacht van dinsdag 13 december op woensdag 14 december teruggeplaatst.

Tijdens de genoemde afsluitingen is de Dorpsstraat tussen de Westlander (nabij de Schippershof) en de Westlander (nabij de Koolekitbrug) voor doorgaand verkeer afgesloten, dit in verband met de aanwezigheid van een kraan. Er wordt 's nachts gewerkt om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken.

Tijdens de afsluiting van de Zouteveensebrug is het deel van de kern ten zuiden van de Gaag/Dorpsstraat bereikbaar via de Kerkpolderbrug (Tiendweg). Deze omleidingsroute wordt met borden aangegeven. De omleidingsroute kan niet gebruikt worden door vrachtverkeer. Dat moet omrijden via de A20/Vlaardingen.

Categorieen:
Westland Algemeen