Archief

Van den Berg opnieuw in Oranje-selectie

Voetbaltalent Mandy van den Berg is door bondscoach Roger Reijnders opnieuw opgeroepen voor het Nederlands vrouwenelftal. De Naaldwijkse maakt deel uit van de 23-kopppige selectie die eind november twee EK-kwalificatiewedstrijden speelt tegen Slovenië en Kroatië.

Van den Berg speelt het eerste duel met Nederland op zaterdag 19 november in het Sloveense Ivancna Gorica. Vijf dagen later neemt de formatie het in het stadion van ADO Den Haag op tegen Kroatië.

De Nederlandse ploeg neemt na drie wedstrijden de koppositie in groep 6 in. Het elftal wist twee duels te winnen en speelde één keer gelijk. Oranje staat daarmee op een puntentotaal van zeven en heeft nu twee punten voorsprong op nummer twee Engeland.

Uit de in totaal zeven groepen zullen de groepswinnaars en de beste nummer twee direct een ticket krijgen voor het toernooi dat in 2013 in Zweden plaatsvindt. In de play-offs zullen de overige nummers twee strijden om de laatste drie plaatsen. In totaal nemen er twaalf landen deel aan het EK.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen