Archief

Hoogwerf in Naaldwijk vijf weken afgesloten

De Hoogwerf in Naaldwijk is van 14 november tot en met 16 december in verband met rioleringswerkzaamheden afgesloten vanaf de Zuidweg tot aan de gemeentewerf.

Autoverkeer met de bestemming gemeentewerf, zwembad, sportpark of manege wordt omgeleid via de Galgeweg en een tijdelijke bouwweg achter de manege langs. Deze bouwweg is al enige tijd open voor het bouwverkeer van en naar Hoogeland. Gedurende de rioleringswerkzaamheden zal de weg voor alle verkeer open zijn. Fietsers die vanuit de richting Naaldwijk naar het sportpark rijden, kunnen gewoon gebruik blijven maken van het fietspad Zuidweg-zwembad.

Op de Galgeweg worden extra verkeersmaatregelen genomen om de in- en uitritten zichtbaar te maken. Daarnaast worden bij de start van de werkzaamheden op momenten dat de toestroom van verkeer naar verwachting groot is verkeersregelaars ingezet. Indien noodzakelijk zullen deze maatregelen worden verlengd.

Vorig jaar vonden ook al rioleringswerkzaamheden plaats aan de toegangsweg tot het sportpark. Toen ging het om een deel van de Zuidweg. Omdat er destijds nog geen tweede ontsluitingsweg was voor het bouwverkeer naar Hoogeland, kon het tweede deel van de werkzaamheden niet worden uitgevoerd.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen