Archief

Uitslagen tafeltennis, badminton en hockey

Tafeltennis

2e Divisie C

Salamanders heeft de voorlaatste uitwedstrijd van de najaarscompetitie niet in winst omgezet. In en tegen Hilversum werd door de Wateringers met 6-4 verloren. Salamanders staat vierde op de ranglijst en is veilig.

3e Divisie F

In strijd om het kampioenschap heeft Smash punten laten liggen. De koploper speelde tegen middenmotor Wanzl 5-5 gelijk. Concurrent Pecos 4 won met 7-3 van VTV. Met nog twee wedstrijden te spelen heeft Smash vier wedstrijdpunten voorsprong op het vierde team van Pecos. In de laatste wedstrijd van de competitie spelen beide teams tegen elkaar en zal het kampioenschap beslist worden.

Badminton

Van Zundert/VELO heeft de tweede topper van het seizoen gewonnen. Na het gelijkspel tegen landskampioen Duinwijck werd van BC Amersfoort met 5-3 gewonnen. VELO won drie van de vier singles en twee van de vier dubbels. De Wateringers zijn nu weer gedeeld koploper met Duijnwijck.

Hockey

Heren

HV Westland kon niet voor een verrassing zorgen tegen medekoploper Berkel. In Naaldwijk zegevierden de bezoekers met 3-1. Het Naaldwijkse doelpunt kwam op naam van Martijn Damen.