Archief

Handbal: winst Verburch, opnieuw verlies Westlandia

Heren

Eerste divisie

DIOS wist na twee nederlagen weer de winst te pakken. In de Ballonhal werd Ventura met een ruime 29-15 nederlaag naar huis gestuurd. DIOS staat derde met twee punten achterstand op de twee leiders Lions 2 en Hercules.

De reserves van Quintus zijn hun plaats als hekkensluiter kwijt. In eigen sporthal won Quintus met 27-22 van het tweede team van Fiqas/Aalsmeer. Door deze zege staat de Heulse ploeg op een twaalfde plaats.

Regioklasse C

Westlandia en EHC maakten er in sporthal De Pijl een waar spektakelstuk van. Westlandia kreeg weinig grip op de opbouwrij van de bezoekers. Bij rust waren beide ploegen in evenwicht: 19-19. Na een doelpuntrijkewedstrijd trok EHC aan het langste eind: 33-32.

Dames

Eerste divisie

De reserves van Quintus waren net niet opgewassen tegen Foreholte. In Voorhout leed de Heulse ploeg een 28-27 nederlaag. Quintus staat zesde.

Hoofdklasse B

Verburch heeft ook de vierde wedstrijd van het seizoen in winst omgezet. In de eigen Van der Valk sporthal versloeg de Poeldijkse ploeg Gemini met 25-20. Westlandia verloor binnen een week voor de tweede keer. Na de nederlaag tegen United Breda bleek nu ook het tweede team van Hellas te sterk: 23-28.

Volgende week zaterdag staat de derby tussen Westlandia en Verburch op het programma.

Regioklasse C

De reserves van VELO dolven het onderspit tegen het tweede team van Aalsmeer: 23-30.

Regioklasse D

VELO blijft ook na de vierde speelronde gedeeld koploper en staat eerste vanwege een beter doelgemiddelde. De Wateringers wonnen van de reserves van DSS mt 24-15. Maaike van der Zande en Kelly Zwinkels warn het productiefs met zes doelpunten.

Categorieen:
Poeldijk Algemeen