Archief

Loting derde ronde districtsbeker

De KNVB heeft het programma voor de derde ronde van het KNVB bekertoernooi voor district West II bekend gemaakt. Deze voetbalwedstrijden zullen op dinsdag 29 november om 20.00 uur worden gespeeld.

Hoofdklasser Excelsior Maassluis lootte een pittige tegenstander. De equipe van Demis Xanthopoulos neemt het in een thuiswedstrijd op tegen topklasser Katwijk (zat). Excelsior staat in de eigen competitie op een zesde plaats, de Katwijkers staan in hun klasse negende.

FC 's Gravenzande reist eind deze maand af naar tweedeklasser Poortugaal (zon). De ploeg uit de Rotterdamse regio staat op dit moment tweede in de competitie en behaalde er zestien punten uit acht wedstrijden.

De tweedeklasser VDL uit Maassluis lootte een uitwedstrijd tegen Smitshoek (zat) uit Barendrecht. Deze eersteklasser staat in de eigen competitie op dit moment 2e. Het verschil met koploper Alexandria '66 bedraagt slechts drie punten. VDL neemt in de tweede klasse plaats acht in.

Voetbalvereniging Monster mag zich op gaan maken voor een pittige kluif tegen de goed presterende hoofdklasser Leonidas (zon). De Rotterdammers staan op dit moment op een tweede plaats. Monster komt in de reguliere competitie uit in de derde klasse. De ploeg van trainer Henk Baggerman neemt daar een vijfde plaats in.

Categorieen:
Monster Maassluis Algemeen