Archief

Nieuwe kledinglijn Honselersdijk bekend

Voetbalvereniging Honselersdijk heeft afgelopen weekeinde het ontwerp van het nieuwe wedstrijdtenue gepresenteerd aan de leden van de club. Ook is er een nieuwe kledinglijn voor de trainingspakken gepresenteerd. De verkoop dáárvan is vandaag ingegaan bij 100% Voetbal in Wateringen.

Op het nieuwe wedstrijdtenue moet men voorlopig nog even wachten. Volgens het bestuur van Honselersdijk is het ontwerp van deze outfit bijna definitief en moet er alleen nog worden gekeken naar welke sponsor er volgend seizoen op de kleding komt. Het contract met de huidige sponsor Sosef & v.d. Knaap loopt in 2012 namelijk af en het is nog niet zeker of de huidige sponsor en de club het contract zullen verlengen. Overigens staat het wel vast dat het nieuwe voetbaltenue van S.V. Honselersdijk met ingang van het volgende voetbalseizoen te koop zal zijn.

Voor het wedstrijdtenue blijven de traditionele kleuren oranje (shirt), wit (broekje) en blauw (sokken) behouden. Wel krijgt het nieuwe tenue een Italiaans tintje, waardoor de shirts strakker om het lichaam komen te zitten.

Na twaalf jaar trouwe dienst gaf leverancier EREA dit jaar aan dat het huidige voetbalshirt niet meer in de kleur 'Monaco Oranje' kon worden geleverd. Voor de club was dit een aanleiding om op zoek te gaan naar een nieuwe leverancier. De nieuwe shirts zijn van het merk Jako en worden geleverd door het bedrijf Framesport en 100% voetbal uit Monster.