Archief

Overige sporten: The Hookers declasseert tegenstander

Rugby

The Hookers heeft een belangrijke overwinning behaald in de ereklasse. De Hoekse club declasseerde hekkensluiter REL met 31-0. De ruststand was 26-0. Voor The Hookers was dit de derde zege van het seizoen en staat zevende op de ranglijst.

Badminton

Van Zundert/VELO heeft het thuisduel tegen Roosterse BC met 5-3 gewonnen. De Wateringse formatie staat nu gedeeld tweede met Duinwijck met één wedstrijdpunt achter koploper BC Amersfoort dat 48 punten heeft.

Dammen

De Westlandse Dam Cominatie heeft haar eerste wedstrijd van het seizoen verloren. In De Lier wist Verhaar Montage met 12-8 te winnen. Westlandse Dam Combinatie staat nu vierde in de tweede klasse D.

Tafeltennis

2e divisie C

Salamanders blijft in de middenmoot. Hekkensluiter Vriendenschaar werd in Wateringen met 8-2 verslagen. Salamanders heeft 38 wedstrijdpunten uit zeven wedstrijden. Koploper Wijzenbeek/Westa heeft 50 wedstrijdpunten uit evenveel duels.

3e divisie F

Smash heeft de koppositie verstevigd. De Monsterse ploeg won met 9-1 van VTV en zag runner up Pecos 4 met 6-4 winnen. Smash heeft nu zes wedstrijdpunten meer dan nummer twee Pecos 4.

Hockey

Heren

Evergreen heeft een ruime overwinning behaald in en tegen Bleiswijk. De ploeg uit Maassluis won met 6-2. Evergreen is koploper in de vierde klasse B. Het verschil met de nummer twee is vijf punten.

Dames

Evergreen behaalde de eerste overwinning in de tweede klasse. Rosalie Barendregt bezorgde haar ploeg met twee doelpunten de zege op Warande: 2-1.