Archief

Toch weer een Westlanddiner

Gerrit en Beppie's Westlandse theaterdiner komt toch terug. Gerrit en Beppie namen in januari van dit jaar afscheid, nadat ze voor de honderdste keer voor een spektakel hadden gezorgd voor Westlandse families en Westlandse bedrijven. Na veel smeekbedes - en naar eigen zeggen zelfs dreigmails - hebben ze besloten in januari 2012 het Westlanddiner een 101e en een 102e keer te organiseren.

Gerrit en Beppie nemen de toeschouwers in plat Westlands mee naar de jaren vijftig van de vorige eeuw. Zo passeren typische Westlandse verhalen, een knettergekke vernieuwde Westlandse quiz en veel Westlandse liedjes, waaronder een medley van de Kromme Jongens de revue.

Het Westlanddiner wordt georganiseerd door twee Westlandse bedrijven: B&T productions en Theater in Feite. Gerrit en Beppie worden vanzelfsprekend weer vertolkt door respectievelijk Koos Sekrève en Margreet Ridder. De speeldata worden binnenkort bekend gemaakt. Bel voor meer info/de wachtlijst: 0174-623622 of stuur een email naar info@bent.nl.

Categorieen:
Westland Algemeen