Archief

Tien jaar schorsing speler Honselersdijk

De tuchtcommissie van de KNVB heeft een speler van Honselersdijk voor tien jaar geschorst. De speler van het vierde elftal van de club kreeg de maximale straf, omdat hij zich verbaal zou hebben misdragen in een wedstrijd tegen Oosterheem uit Zoetermeer. Nadat de speler een tweede gele kaart had gekregen, zou hij zijn frustraties op de scheidsrechter hebben geuit.

Opmerkelijk is dat de bestreffende scheidsrechter in de eerste helft van diezelfde wedstrijd meespeelde met het elftal van Oosterheem. Pas in de tweede helft nam de speler van de club uit Zoetermeersclub de fluit over.

Het bestuur van Honselersdijk laat weten tegen de volgens hun 'ongelofelijk zware straf' in beroep te gaan en wijst de beschuldigingen van de kant van Oosterheem gedeeltelijk van de hand. "Er zijn dingen gezegd die ook wij niet goedkeuren als club. Dingen die absoluut niet door de beugel kunnen," reageert voorzitter Jaap Koole. "Maar de aanvoerder en de scheidsrechter beweren dat onze speler doodsbedreigingen zou hebben geuit en dat is absoluut niet waar."

Categorieen:
Honselersdijk Algemeen