Archief

Meisje beroofd, getuigen gezocht

Een 17-jarig meisje is in de nacht van zaterdag op zondag op de Burgemeester Elsenweg in Naaldwijk beroofd. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Het meisje was in 't Teejater geweest en fietste even na twee uur naar huis. Op de Burg. Elsenweg kwam ze vier jongens tegen. Eén van hen sprong bij haar achterop, de andere drie gingen voor haar staan om de weg te blokkeren. Eén van de jongens sloeg het meisje waardoor ze duizelig werd, vervolgens hebben de jongen haar beroofd van wat ze in haar zak had.

De jongen die achterop sprong was ongeveer 1.55 m., droeg een zwarte Nike pet, een zwarte, glimmende Nickolson jas met een bruine bontkraag. Alle vier hadden een donkere huidskleur en waren rond de 20 jaar oud. Ze spraken met een buitenlandse tongval en een Haags accent.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.