Archief

Vrijwilligersorganisaties gezocht voor stagemarkt

Jongerenpodium Mas Match in Midden-Delfland is nog op zoek naar diverse organisaties die werken met vrijwilligers om deel te nemen aan de eerste maatschappelijke stagemarkt die volgende week in deze gemeente wordt gehouden. Het is de bedoeling dat die organisaties daar in contact komen met jongeren die op zoek zijn naar een plek voor hun maatschappelijke stage.

Mas Match heeft alle scholieren tussen de 13 en 18 jaar die in Midden-Delfland wonen, uitgenodigd om op donderdagavond 27 oktober naar de stagemarkt in het Lentiz Maaslandcollege te komen. Op deze stagemarkt kunnen zij kennis maken met bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren, waarbij zij de mogelijkheid krijgen om 30 uur vrijwilligerswerk te doen.

De scholieren kunnen helpen met allerlei activiteiten, variërend van ondersteunde werkzaamheden tot uitleg over social media, zoals Hyves en Facebook. Geïnteresseerde bedrijven en organisaties kunnen zich tot en met zondag 23 oktober aanmelden via www.vrijwilligerswerkmiddendelfland.nl.