Archief

Overval op woning in Naaldwijk

In een woning boven de vestiging van Foodmasters aan de Molenstraat in Naaldwijk is donderdag rond 11.30 uur een man van Poolse afkomst overvallen.

De 24-jarige bewoner hoorde dat er aan de deur geklopt werd en opende deze. Vervolgens drongen drie onbekende - vermoedelijk Poolse - mannen de woning binnen. Eén van de mannen bedreigde het slachtoffer met een wapen en dwong hem om in de keuken plaats te nemen, terwijl de andere twee overvallers de woning doorzochten. Zij zouden er met een laptop, geld en sieraden vandoor zijn gegaan.

De politie heeft de volgende signalementen verspreid:

* Man met een lichte huidskleur, ongeveer 1.85 meter lang, goed gebouwd. Kortgeknipt haar;

* Man met een lichte huidskleur, kaal, ongeveer 1.80 meter lang, droeg een grijze sportjas met een groen streepjespatroon erop;

* Man met een lichte huidskleur, ongeveer 1.90 meter lang, kort geknipt donkerbruin (stekeltjes)haar. Droeg een spijkerbroek en een sportjas.

Wie informatie heeft, die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op nummer 0800-7000.