Archief

Excelsior Maassluis is vandalisme beu

Het bestuur van voetbalclub Excelsior Maassluis heeft woensdagavond via de website een dringend beroep op de leden gedaan om mee te helpen aan het terugdringen van inbraken en vandalisme op het complex aan de Lavendelstraat.

In de afgelopen maanden is er herhaaldelijk ingebroken in diverse kleedkamers. Maar het is niet alleen bij diefstal gebleven; ook werden er nogal wat vernielingen aangericht. Vooral op trainingsavonden is het prijs, aldus het bestuur.

"Kennelijk lopen er dagelijks op ons complex personen rond, die het gemunt hebben op bezittingen van een ander of menen schade te moeten toebrengen. Het vermoeden bestaat dat ook eigen leden verantwoordelijk zijn voor deze situatie. Een trieste constatering", aldus het bestuur.

Het bestuur zegt extra maatregelen te nemen. Om te beginnen zullen er sloten worden vervangen. Verder wil het bestuur, dat leden desnoods anoniem een van de bestuursleden informeren. "Wij zullen te allen tijde het principe hoor en wederhoor toepassen en indien nodig passende maatregelen nemen. Schorsing of royement wordt daarbij niet uitgesloten", zegt het bestuur vastberaden.

Categorieen:
Maassluis Algemeen