Archief

Handbal: DIOS wint eerste periode

De eredivisie en eerste divisie zijn al enige weken aan de gang. Dit weekend zijn ook de lagere klassen begonnen.

Heren

In de eerste divisie behaalde het gepromoveerde DIOS op basis van doelssaldo de eerste periodetitel binnen. In de eigen ballonhal won DIOS van White Demons met 25-20.

Quintus heeft ook de derde uitwedstrijd van het seizoen in winst omgezet. In Rotterdam won de Heulse ploeg met 26-24 van hekkensluiter HARO Rotterdam. Na drie verliespunten uit de voorgaande twee wedstrijden was dit eindelijk weer een zege voor Quintus.

In de eerste divisie verloor het tweede team van Quintus de streekderby tegen Hercules. In Den Haag eindigde het treffen in 29-23 voor Hercules. Quintus is hekkensluiter.

Westlandia startte in de regioklasse C met een zege op Aristos: 22-15.

Dames

Quintus heeft na vijf wedstrijden nog alle punten en is koploper in de eredivisie. In de eigen van der Voort hal won de Heuls ploeg met 38-25 van Venus/Nieuwegein.

Het tweede team van Quintus won van het tweede team van Succes Schoonmaak/VOC. In Kwintsheul eidigde het treffen in 30-22.

In de hoofdklasse B wonnen beide regioploegen hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Verburch won van het tweede team van Hellas: 28-26. Westlandia versloeg Marsna met 23-18.

In de regioklasse C won het tweede team van Westlandia de streekderby van Wings: 20-19. Het tweede team van VELO versloeg HW met 26-22.

In de regioklasse D maakte VELO korte metten met het derde team van Westfriesland/SEW. In Wateringen werd het 36-19. VELO is koploper op doelsaldo.

Categorieen:
Wateringen Algemeen