Archief

Kwest en 's-Heerenloo maken mooiste match

Stichting Kwest (kinderopvang) en zorgcentrum 's-Heerenloo hebben donderdag de mooiste match gemaakt tijdens de eerste Beursvloer Westland, georganiseerd door Vitis Welzijn Vrijwillige inzet. Beide organisaties togen vol trots naarhuis met het certificaat en een fles champagne om te toasten.

"Wat bij ons oordeel speelde is duurzaamheid, een samenwerking voor langere tijd. De kinderen van Kwest gaan op bezoek bij de kinderboerderij van het Westerhonk en de bewoners van 's-Heerenloo gaan helpen bij Stichting Kwest. Een mooi begin van een langdurige samenwerking," aldus jury-voorzitter Jan Kleyberg.

Op de beursvloer waren ruim 150 aanwezigen van 40 bedrijven en 47 maatschappelijke organisaties. Er werden 144 officiële matches door de notaris ondertekend. Daarnaast zijn nog vele niet vastgelegde contacten gelegd tussen bedrijven en organisaties en ook organisaties onderling.

Wethouder De Goeij van Westland gaf aan blij te zijn met de beursvloer. "Bedrijven kunnen op deze manier laten zien dat ze maatschappelijk betrokken zijn en organisaties hebben geleerd dat ze ook andere zaken dan geld kunnen vragen en hier ook vaak een leuke tegenprestatie voor kunnen leveren. Deze beursvloer geeft een mogelijkheid om duurzame verbindingen te leggen. Deze opzet past precies in onze Westlandse samenleving."

Categorieen:
Westland Algemeen