Archief

Ruim 12.000 euro voor Guusje Nederhorst Foundation

Alle activiteiten rond het Breeje Durp Oldtimer Festival in 's-Gravenzande hebben afgelopen weekend ruim 12.000 euro opgeleverd voor de Guusje Nederhorst Foundation. Die zet zich in voor kinderen van 0 tot 8 jaar die een moeilijke kindertijd doormaken en noodgedwongen in opvangcentra verblijven.

W.O.C. Het Barrel organiseerde het speltakel voor de vierde keer. Bijna 190 deelnemers reden in de Oldtimerrit langs bijzondere plaatsen in het Westland en dat leverde 1830 euro op. Ook was er een demonstratie met mini-bikes en bleken de sponsorriten met supercars een waar hoogtepunt. Het programma met de bromfietsen en de supercars bracht 1643 euro op.

Parallel aan het programma kregen 150 kinderen met begeleiders een fantastische dag in het Westland aangeboden. Ze werden niet alleen gastvrij ontvangen op de ranch van de familie Olsthoorn in Naaldwijk, ook werden ze onthaald op een vaar- en activiteitenprogramma. Organisator EPI (Exquisite Products & Innovations) haalde de afgelopen maanden met allerlei activiteiten meer dan 8000 euro op, waardoor directeur Daphne Schreuder van de Guusje Nederhorst Foundation zaterdagmiddag een cheque van 12.275 euro in ontvangst mocht nemen.