Archief

Loting tweede ronde districtsbeker bekend

De KNVB heeft het programma voor de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi voor district West II bekend gemaakt. Deze voetbalwedstrijden zullen op 25 oktober worden gespeeld.

Westlandia (za) lootte wat ongunstig tegen topklasser Rijnsburgse Boys. Een pittige kluif voor de Naaldwijkers, die in de reguliere competitie vier niveaus lager spelen. Het Maaslandse MVV'27 speelt tegen het elftal van OHVV. Deze derdeklasser uit Oudenhoorn staat op dit moment vierde in de competitie. De ploeg uit Maasland speelt een klasse hoger, maar staat wel op een negende plaats op dit moment. In Klaaswaal zal Excelsior Maassluis het opnemen tegen derdeklasser SSS.

Den Hoorn doet het met een derde plaats uitstekend in de competitie en lijkt net als vorig seizoen hoge ogen te gaan gooien. Voor de districtsbeker zal de ploeg een extra impuls moeten krijgen, want het duel tegen de goed presterende hoofdklasser Leonidas (zo) zal een grote uitdaging worden voor de roodhemden. VDL neemt het op tegen de zaterdagploeg van Leonidas die tevens hekkensluiter van de eerste klasse is.

Voor tweedeklasser Lyra kwam hoofdklasser RVVH uit Ridderkerk uit de koker als tegenstander. Monster zal het opnemen tegen Pernis en FC 's Gravenzande speelt thuis tegen het Leidse Lugdunum.