Archief

Meerdere bestuurders met te veel op achter het stuur

De politie heeft het afgelopen weekend in het Westland meerdere bestuurders van voertuigen aangehouden, die meer hadden gedronken dan is toegestaan in het verkeer.

Een 38-jarige 's-Gravenzander werd vrijdagmiddag aangehouden op het Uranus in Poeldijk. De man blies 330 ugl en kreeg een proces-verbaal. Een 33-jarige plaatsgenoot van hem werd zaterdagavond gecontroleerd op de Monsterseweg in Poeldijk. Hij blies 760 ugl, ruim drie keer meer dan toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en ook hij kreeg een proces-verbaal voor het rijden onder invloed.

Een politiebiker controleerde op zondag even na middernacht Raoul Wallenbergplein in Naaldwijk een 57-jarige Honselersdijker. De man blies 525 ugl. Een 17-jarige inwoner uit Monster blies diezelfde nacht op de Naaldwijkseweg als beginnend bestuurder 260 ugl. Hij werd door zijn moeder opgehaald van het politiebureau.

Op de Oranje Nassaustraat in 's-Gravenzande blies een 18-jarige jongen uit Delft 245 ugl. De laatste bestuurder die in de nacht van zaterdag op zondag een proces-verbaal kreeg, was een 16-jarige beginnend bestuurder uit Monster. Hij blies om 03.10 uur op de Van der Hoevenstraat in Naaldwijk 390 ugl.