Archief

Uitslagen diverse sporten

Badminton

Van Zundert/VELO heeft een goed dubbel weeked gehad. Zaterdagavond werd bij TFS'57 met 8-0 gewonnen. Het thuisduel tegen TFS Barendecht werd nipt met 5-3 gewonnen. Door deze resultaten staat VELO samen met landskampioen Duinwijck eerste in de eredivisie.

Rugby

The Hookers hebben de grootste nederlaag geleden in de ereklasse tot nu toe. De Hoeke club verloor kansoos van regerend landskamioen RC Hilversum: 0-66.

Tafeltennis

Salamanders heeft na het gelijkspel van vorige week de eerste overwinning behaald. In de tweede divisie C wonnen de Wateringers met 7-3 van Vriendenschaar.

Smash wist de tweede overwinning van het seizoen te boeken. VTV werd met 9-1 verslagen. Smash gaat aan de leiding in de derde divisie F.

Handbal

De streekderby tussen de heren van DIOS en het tweede team van Quintus eindigde in een terechte overwinning voor DIOS. In Kwintsheul won de ploeg uit Den Hoorn met 26-20 na een voorsporng van 16-9 bij de pauze. DIOS heeft nu vier punten uit drie wedstrijden. Quintus is nog puntloos in de eerste divisie.

Het tweede damesteam van Quintus won de uitwedstrijd bij Westfriesland/SEW 2 met 22-20 en staat nu vijfde in de eerste divisie.

Categorieen:
Algemeen