Archief

WestlandStek voor Bart Boerman

Burgemeester Van der Tak van Westland heeft vrijdagavond de WestlandStek uitgereikt aan Bart Boerman uit Naaldwijk. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn activiteiten voor de protestantse jeugdclub tijdens een bijeenkomst in gebouw De Kandelaar ter gelegenheid van zijn afscheid als jeugd-/kampleider.

Bart Boerman is op 15-jarige leeftijd begonnen als leider van de jeugdclub voor kinderen van 9 t/m 16 jaar. Zijn vrijwillige activiteiten bestonden naast leiding aan de jeugdclub ook uit begeleiding en organisatie van het jeugdkamp. Jaarlijks gaan 65 kinderen een week op kamp onder leiding van 15 vrijwilligers. Gedurende 10 jaar heeft Bart Boerman leiding gegeven aan deze groep vrijwilligers.

De WestlandStek - een zilveren opsteker met oorkonde - is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.