Archief

Nieuwe woningen in Polanen

Met de gebouwen 'Zee' en 'Boog' staan er in woongebied Polanen, het voormalige Westerhonk, nu vier nieuwe gebouwen met woningen voor cliënten van 's Heeren Loo Zorggroep. Donderdag werden de gebouwen geopend door twee van hen en de voorzitter van de cliëntenraad.

In de wijk Polanen wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking samen in één wijk. 150 mensen met een verstandelijke beperking hebben er nu een mooi huis. De cliënten hebben ieder een eigen zit-/slaapkamer met sanitaire voorzieningen. Elke kamer komt uit op een ruime gemeenschappelijke woonruimte met keuken. Bovendien hebben alle cliënten een buitenruimte.

's Heeren Loo richt overal in het land instellingsterreinen opnieuw in. De komende maanden wordt nieuwe huisvesting in gebruik genomen in Monster en Julianadorp en worden eerste palen geslagen voor nieuwbouw in Ermelo en

Noordwijk. De ondersteuning is gevarieerd en op maat; van enkele uren zorg/begeleiding bij cliënten thuis tot dagelijkse intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties.

Categorieen:
Monster Algemeen