Archief

Veel te beleven bij Open Dag FloraHolland

Een 'geluk-deelactie' met een bekende Nederlander, zelf meedoen met het inkopen op de veilingklok, rondleidingen, een banenmarkt, leuke activiteiten voor de kinderen en een blik op het Westland vanuit 'uitkijktoren Fleurcenter'. Dat zijn een paar onderdelen van het programma dat FloraHolland

zaterdag 17 september aanbiedt tijdens de Open Dag.

Die wordt gehouden als onderdeel van het honderdjarig bestaan van de bloemenveiling in Naaldwijk. Belangstellenden kunnen kennismaken met de kleurrijke en dynamische wereld van de bloemenveiling.

Tijdens de Open Dag krijgen bezoekers een bloem. Aan die bloem hangt een kaartje waarop kan worden ingevuld met wie de ontvanger van de bloem een geluksmoment wil delen, en waarom. De mooiste en origineelste inzendingen worden door FloraHolland beloond met een mooi boeket.

Afgelopen week kregen ruim 1100 gepensioneerde medewerkers en 'spelddragers' van FloraHolland een fraai boeket thuisbezorgd in het kader van het jubileum. Spelddragers zijn de mensen die in het verleden een FloraHolland- of Aalsmeer-onderscheiding ontvingen.