Archief

Glastuinbouwbedrijven worden online geveild

Een chrysantenbedrijf aan het Wenpad in Poeldijk wordt eind september online geveild. Het bedrijf is een van de negen glastuinbouwbedrijven in de regio's Westland, Oostland, Koekoekspolder in Overijssel en Noord-Limburg die onder de hamer komen. Het gaat om een vrijwillige veiling. Online bieden is een kwestie van een druk op de knop.

Er wordt door DTZ Zadelhoff voor elke locatie een kijkdag georganiseerd. Op 12 september is er een informatiebijeenkomst in Bleiswijk, waar een toelichting over het veilingproces wordt gegeven. Geïnteresseerde kopers kunnen online meer informatie aanvragen over de te veilen locaties. Zij krijgen dan toegang tot de dataroom van de objecten met alle beschikbare relevante informatie.

Om mee te kunnen bieden, kan men zich vooraf registreren voor de veiling. De online veiling van de kavels vindt per opbod plaats op woensdag 28 en donderdag 29 september 2011. De gunningstermijn van deze veiling is vijf werkdagen. De bieder aan wie wordt gegund, ontvangt binnen deze periode bericht en is daarmee de koper.

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen