Archief

Dorpshoeve besteedt prijs aan commissie

Stichting De Dorpshoeve Schipluiden (SDDS) gaat de geldprijs van 500 euro, die was verbonden aan de onlangs gewonnen 'Meer dan Handen Innovatie Award', besteden aan de oprichting en ondersteuning van een nieuwe commissie. Die moet donateurs voor de SDDS gaan werven.

Gedacht wordt aan een minimale inleg van € 10,00 per donateur per jaar. Er wordt gemikt op zo'n 500 Schipluidenaren die Vriend van de Dorpshoeve willen worden. De stichting zoekt daarom drie personen die de ideeën verder vorm willen geven, folders ontwerpen, promoteam samenstellen, lidmaatschapskaartjes ontwerpen enzovoorts.

Een groot deel van de opbrengst wordt weer aan de Vrienden van De Dorpshoeve uitgegeven. Gedacht wordt aan een jaarlijkse feestavond met leuke bekende Nederlandse artiesten, waarvoor de donateurs dan worden uitgenodigd.

Wie belangstelling heeft om in de commissie te gaan zitten, of wie zich nu al meteen wil aanmelden als Vriend van De Dorpshoeve kan een email sturen naar dedorpshoeve10@caiway.nl met als onderwerp 'Vriend'.

Categorieen:
Algemeen