Archief

Diefstal scooter onder bedreiging met vuurwapen

Een 17-jarige jongen uit Delft heeft zondagavond rond elf uur onder bedreiging met een vuurwapen zijn scooter op de Prinses Beatrixstraat in Den Hoorn moeten afgeven aan twee straatrovers. De politie onderzoekt de zaak en is daarbij op zoek naar getuigen.

De jongen reed op de Dijkhoornseweg, waar hij vier vermoedelijk Antilliaanse jongens zag fietsen. Nadat hij met zijn scooter op de Prinses Beatrixstraat was gestopt, zag hij twee van die jongens op hem af komen lopen. Eén van hen bedreigde de Delftenaar met een vuurwapen, waarna het duo met de scooter wegreed in de richting van het Koningin Julianaplein.

De eerste dader was 18-25 jaar oud met een dun postuur, hij droeg een zwart vest en een zwarte jogging broek en had op zijn hoofd een zwarte bandana met aan de voorzijde een rood lijntje. De tweede dader was ook 18-25 jaar en droeg een grijs vest met capuchon en een zwarte broek.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Categorieen:
Westland Algemeen