Archief

FrEsride schenkt deel opbrengst aan Plusbus

De stichting FrEsride heeft aan Plusbus Westland 3000 euro geschonken: 1500 voor dit jaar en hetzelfde bedrag voor 2012. Het geld wordt gebruikt voor het onderhoud van de bussen en voor algemene kosten zoals verzekeringen.

De stichting FrEsride is een initiatief vanuit telersvereniging FrEsteem in de aanloop naar de Ride for the Roses met de bedoeling geld in te zamelen voor diverse goede doelen, waaronder tot nu toe vooral de KWF Kankerbestrijding.

Voor de eerste maal wordt nu ook een bedrag geschonken aan een lokaal doel, namelijk Plusbus Westland. Met de Plusbus zorgt Vitis Welzijn met een viertal busjes voor vervoer van oudere mensen, zodat de senioren toch nog regelmatig diverse plaatsen in het Westland kunnen bezoeken.

"Wij vinden het geweldig om mede namens de FrEsteem-telers, deelnemers en sponsors van de FrEsride iets voor deze mensen te kunnen betekenen, en prachtig zoals zo'n organisatie als Plusbus Westland dit al jaren geleden heeft opgepakt. Dat verdient gewoon onze steun," aldus Johan Knoll, bestuurslid van stichting FrEsride.

FrEsride wordt dit jaar voor de tweede maal georganiseerd, nadat vorig jaar zo'n 36.000 euro werd op opgehaald voor het goede doel. De tocht wordt mede mogelijk gemaakt door vier hoofdsponsors, namelijk Greenpack, FrEsteem, Terra Natura International en Olympic Food.

Categorieen:
Westland Algemeen