Archief

3-in-1 pakketten bij Caiway

Caiway is begonnen met met de verkoop van zijn eerste 3-in-1-pakketten. Het kabelbedrijf biedt onder de noemer Caiway Combi de klant internet, televisie en telefoon in een enkel abonnement aan. De pakketten verschillen wat betreft snelheid en prijs.

Bij het Combi Easy-pakket krijgt de abonnee een verbinding met maximale downloadsnelheid van 15Mbps in huis. Bij Combi Relax ligt de snelheid op een theoretisch maximum van 35Mbps. Het laatste pakket is met 55 euro een euro duurder dan wanneer de klant een los internetpakket van 25Mbps, een Voip First-abonnement en het tv-basisabonnement neemt.

De kabelaar introduceert het aanbod op een onstuimig moment. Eerder werd bekend dat KPN Caiway wil overnemen. De mededingingsautoriteit NMa toonde zich na een eerste onderzoek huiverig voor een te dominante rol van KPN op het kabel- en kopernet in de regio. De huidige eigenaar van Caiway liet echter weten dat KPN geen eigenaar wordt van het netwerk en dat het als huurder verplicht is andere aanbieders toe te laten. De NMa komt deze herfst met een definitief oordeel over de voorgenomen overname.

Categorieen:
Algemeen