Archief

Kwart kaarten Kromme Jongens kwijt

De voorverkoop van kaarten voor de reünieconcerten van de Westlandse band Kromme Jongens is zaterdagmiddag een groot succes geworden. In een tent voor café De Slimmerick in Naaldwijk gingen circa 4.000 kaarten over tafel. In totaal zijn er voor de twee concerten 16.000 kaarten beschikbaar, zodat de aftrap goed was voor 25%. Komende maandag start de verkoop via internet en in een aantal winkels.

De voorverkoop begon om 15.00 uur en duurde tot 18.00 uur. Vooral in het eerste uur was het een kwestie van geduldig wachten op de beurt. Mensen die 40 tot 60 kaarten voor hun vriendengroep afnamen, vormden geen uitzondering. Frans van Meurs, voorzitter van de Kromme Jongens Fanclub, spande met zijn 225 kaarten de kroon.

Van de verkochte kaarten had 70% betrekking op het concert van zaterdag 18 juni. De organisatie verwacht de komende tijd wat meer evenwicht, omdat al diverse bedrijven kenbaar hebben gemaakt, dat zij op de vrijdagavond ervoor hun personeelsfeestje in het Juliana Sportpark in 's-Gravenzande willen gaan vieren.