Archief

Inbreker spuit Poeldijker in gezicht

Een 58-jarige bewoner van een woning aan de Fresiastraat in Poeldijk betrapte donderdag rond het middaguur een inbreker in zijn woning. De man zat boven achter zijn computer toen iemand bij hem aanbelde.Omdat er meerdere keren op de bel werd gedrukt, keek de bewoner eerst door het raam van één van de slaapkamers naar buiten om te kijken wie er voor de deur stond.

De Poeldijker zag een onbekende man staan en hij besloot niet open te doen. Toen hij vervolgens naar een andere kamer liep, trof hij daar tot zijn schrik een jongen aan die bezig was zijn lades te doorzoeken. De indringer spoot een vloeistof in het gezicht van de bewoner en nam de benen. Wel hoorde de bewoner hem nog met iemand praten.

De jonge indringer is vermoedelijk van Oost-Europese komaf. Hij is tussen de 1.50 en 1.70 meter groot, tussen de 18 en 21 jaar oud, heeft een bol gezicht, zwart haar en een kleine snor.

De politie is op zoek naar mensen die donderdagmiddag tussen 12.00 en 13.00 uur iets verdachts hebben gezien aan de Fresiastraat of over andere informatie beschikken die de politie kan helpen bij het onderzoek naar deze zaak. Er kan gebeld worden met 0900-8844 of desgewenst anoniem met 0800-7000.

Categorieen:
Poeldijk Algemeen