Archief

Sollicitatietraining bij Mobiliteitscentrum

Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw biedt met ingang van deze maand individuele sollicitatietrainingen aan alle ingeschreven kandidaten. Deelnemen aan de training is kosteloos.

Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw is een gezamenlijk initiatief van CNV BedrijvenBond, FNV Bondgenoten, LLTB, LTO Noord Glaskracht, Plantum NL en ZLTO. Het heeft als doel om ervoor te zorgen dat werkloze of boventallige medewerkers uit de glastuinbouw een nieuwe baan kunnen vinden binnen de sector, zodat hun kennis, capaciteit en vakmanschap behouden blijft.

De training bestaat uit twee onderdelen en is vergelijkbaar met een echte sollicitatie. De kandidaten kunnen zich bekwamen in het schrijven van een sollicitatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek. De kracht van de training is volgens het Mobiliteitscentrum dat de werkelijkheid zo goed mogelijk wordt benaderd. Zeker voor mensen met weinig sollicitatie ervaring is dit een goede werkwijze. Maar ook voor deelnemers die al vaker een sollicitatiegesprek hebben gevoerd is de training geschikt.

Categorieen:
Algemeen