Archief

Kromme Jongens: Westlands Nieuwjaar

Vooruitlopend op een album met allemaal nieuwe nummers van de Kromme Jongens, zal al voor de komende feestdagen een liedje worden uitgebracht met als titel 'Westlands Nieuwjaar'. Dat is vrijdagmiddag onthuld tijdens een persconferentie in het Westlands Museum.

De nieuwe CD zal in mei volgend jaar worden uitgebracht, opdat de fans al vertrouwd kunnen raken met de nieuwe liedjes in de aanloop naar de reünieconcerten, die op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni worden gehouden in het Juliana Sportpark in 's-Gravenzande.

Het album met nieuwe liedjes wordt gecombineerd met een boek, dat wordt geschreven door Marjoke van der Wilk. Daarin zal worden ingegaan op de achtergronden van de liedjes en bijvoorbeeld hoe en waar ze tot stand gekomen zijn. Ook geven de Kromme Jongens hun visie op de Westlandse cultuur.

De eerste mogelijkheid om kaartjes voor de concerten te kopen, is op zaterdagmiddag 30 oktober bij café De Slimmerick in het centrum van Naaldwijk. Dat kan die dag tussen 15.00 en 18.00 uur en de Kromme Jongens zitten daarbij achter de tafel. Een toegangsbewijs kost 25 euro.

Website: http://www.krommejongensdereunie.nl/