Archief

Nachtelijke zoekactie in sloot levert niets op

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben politie en brandweer in een sloot langs de Middelbroekweg in Honselersdijk een grootscheepse zoekactie gehouden naar een mogelijke scooterrijder. Een 33-jarige man uit 's-Gravenzande die zich als bijrijder presenteerde, is voor nader verhoor meegenomen naar het bureau.

Bij de politie was om kwart over één de melding binnengekomen van een botsing tussen een fietser en een scooter op het fietspad ter hoogte van gebouw de Pyramide op het complex van FloraHolland. De fietser was op zijn hoofd gevallen en klaagde over pijn in de nek. De vraag was vooral waar de scooterbestuurder was gebleven?

De Middelbroekweg werd tussen de Veilingroute en de Zwethlaan voor het autoverkeer afgesloten. Met groot materieel en duikers werd de sloot nauwkeurig onderzocht. Na drie kwartier werd het zoeken gestaakt.

De 's-Gravenzander die verklaarde de bijrijder van de scooter te zijn geweest, blies bij de controle op alcoholgebruik drie keer de maximaal toegestane waarde. Hij wordt verder aan de tand gevoeld.