Archief

Weekendarrangementen politie

Twee verdachten die afgelopen nacht zijn aangehouden hebben bij de politie Waterweg-Noord een weekendarrangement gekregen.

Op de Nieuwstraat in Maassluis heeft een 30-jarige man zonder vaste verblijfplaats een weekendarrangement gekregen. De verdachte werd vrijdagavond aangehouden nadat hij in een café aan de Nieuwstraat een medewerkster van het café had geschopt. Zij liep hierbij beenletsel op en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ook zou de man twee andere werknemers hebben mishandeld.

Politiemensen van het district Waterweg-Noord hebben vrijdagavond een 40-jarige man uit Maassluis aangehouden voor vernieling en bedreiging. De verdachte had die avond in een café aan de Lange Haven in Schiedam het verzoek gekregen weg te gaan, omdat hij na een eerder incident een toegangsverbod had gekregen.

De verdachte ging met stoelen gooien, schold diverse mensen uit, pakte de barman bij zijn keel en gooide een jas van een klant in het water. Toen hij niet meer binnen gelaten werd schopte hij tegen de voordeur aan en gooide twee fietsen het water in.

Gealarmeerd politiepersoneel stelde direct een onderzoek in en hoorde van getuigen dat de man had geprobeerd de ruiten van een ander café in te slaan toen hem de toegang werd ontzegd. Tijdens de aanhouding verzette de Maassluisenaar zich en schold de politiemensen uit. Ook bedreigde hij een politieman. De verdachte is in verzekering gesteld.

Categorieen:
Maassluis Algemeen