Archief

Inbrekers op heterdaad betrapt

Al surveillerend op de Dreeslaan in Naaldwijk zag een politiebiker in de nacht van donderdag op vrijdag, ter hoogte van het Burgemeester Elsenpark een man volledig in het zwart gekleed lopen.

Toen de politieagent omkeerde om de man te controleren, was hij opeens verdwenen. Kort daarna zag de agent echter nóg een man lopen, eveneens in het zwart gekleed.

Bij controle bleek dat deze man een rugzak droeg, die gevuld was met inbrekersgereedschap. Hierop hield de agent de 24-jarige man uit Litouwen aan.

Later hoorde een biker-agent uit een schuur van een woning aan het Burgemeester Elsenpark gerommel komen. Daar stond ook een deur van de schuur open. Toen de inbreker merkte dat hij betrapt was, nam hij de benen. Terwijl gealarmeerde politieagenten de voor- en achterzijde van de woning in de gaten hielden, vluchtte de verdachte over het dak van aangrenzende woningen.

De politieagenten volgden de man het dak op, en hielden hem aan. Deze 23-jarige verdachte uit Litouwen bleek inderdaad dezelfde man als die eerder de aandacht van de politiebiker had getrokken, maar plotseling verdwenen was.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen